Beste bezoeker,

Ook bij skinn hebben we de nodige maatregelen genomen om het coronavirus in te dijken en iedereen te beschermen. We werken daarom momenteel allen van thuis uit.

We blijven bereikbaar via al onze kanalen. U kan ons dus bellen op de gekende nummers en mailen op de gekende adressen. Als u naar het algemeen nummer belt, zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Coronavirus of niet, crisis of niet, we blijven in de weer om u te dienen zoals u dat van ons gewend bent.
#stayhome #staysafe

scroll for more
wij bouwenunieke merken. - branding by skinn | by skinn branding agency

wij bouwen

unieke merken.

in een snel

evoluerende wereld.

Kunnen overleven in het continu veranderende landschap is de grootste uitdaging voor alle merken. Daarom bouwen wij slimme merken.

Wij kruipen

in uw huid.

skinn branding agency heeft kantoren in Antwerpen en Brugge. Het is een team van 50 experten met heel uiteenlopende profielen en één constante: een groot empathisch vermogen. Wij kruipen in de huid van onze klanten en hún klanten om het business model te begrijpen, het merk te analyseren, USP's te definiëren, merkclaims te maken en die daarna uit te rollen in diverse kanalen met uiteenlopende technologieën.

van strategie

tot beleving.

Merken worden stap voor stap gebouwd. We starten elk project met een merkanalyse. We definiëren de vorm en het gevoel en daarna realiseren we alle nodige uitwerkingen. Het is de enige manier om een sterk merk te creëren.

interested in working together?

let's meet