'
 
strategie

luisteren
targets vastleggen
perceptie bepalen
brainstormsessies organiseren
productlancering
go-to-market plan
herpositionering
...
 
creatie

naamgeving
logocreatie & restyling
huisstijlontwikkeling
creatie salestools
webdesign
packaging
interieurconcept
...
 
digitaal

responsive websites
informatiearchitectuur
e-commerce
sociale media
zoekmachineoptimalisatie
mobile applicaties
digitale salestools
...
 
storytelling

moodboards
photography
copywriting
video
storyboards
scripts
tone of voice
...
 
Skinn Branding Agency - Objectieven
01.
Objectieven
Wat moet er gebeuren?
In eerste instantie is het belangrijk om uw situatie grondig te analyseren. We investeren in deze fase voldoende tijd en energie om naar uw verhaal te luisteren. Onze externe kijk opent nieuwe perspectieven. Zodra alles in kaart gebracht is, leggen we samen de doelstellingen en gewenste positionering vast.
Skinn Branding Agency - Brand strategie
02.
Brand strategie
Creatief en zakelijk denken
Pas als u weet wie uw doelgroep is en wat hen beweegt kunt u ze in beweging brengen. Om dit te achterhalen, maken we indien nodig focusgroepen, nemen we interviews af of stellen we enquêtes op. Ons creatief en strategisch team zullen samen een volledige strategie ontwikkelen om uw doelstellingen te bereiken. In deze fase worden dus duidelijke keuzes gemaakt.
Skinn Branding Agency - Brand concept
03.
Brand concept
Merkwaarde ontwikkelen
Ons doel als merkontwikkelaars is om een uniek verhaal te vertellen en een sterk concept te ontwikkelen. We gaan op zoek naar het idee waarmee u het verschil maakt in uw markt. In deze fase koppelen we dan ook de theorie aan de praktijk met behulp van stijlstudies en moodboards. Zo komen we tot een 'perfect fit'.
Skinn Branding Agency - Brand creatie
04.
Brand creatie
Visueel concept
Showtime! Hier komt het concept dat in eerdere stadia werd gecreëerd tot leven. We ontwikkelen een eenvormig en aantrekkelijk merk dat uw bedrijfspersoonlijkheid in alle communicatiedragers weerspiegelt. Een sterke identiteit schept vertrouwen in uw merk, producten of diensten.
Skinn Branding Agency - Productie
05.
Productie
Altijd ondersteuning
Een punctuele planning en budgetopvolging zijn cruciaal. Wij willen onze ontwerpen uiteraard ook graag perfect uitgevoerd zien, daarom bieden wij print-, media- en productie-opvolging Onze ontwerpers en account executives werken nauw samen met drukkers, fotografen, interieurarchitecten en andere leveranciers. Samen met ons netwerk van externe specialisten garanderen we een uitstekend eindresultaat.
Skinn Branding Agency - Implementatie
06.
Implementatie
Interne en externe lancering
Hoog tijd om iedereen kennis te laten maken met uw nieuwe merkidentiteit. We willen uw doelgroep op het juiste moment en via de juiste kanalen raken. Hiervoor ontwikkelen we een crossmediale mix van communicatietools om uw boodschap over te brengen. Geïntegreerd en elkaar versterkend. Een identiteit ontwikkelen is één ding, maar ervoor zorgen dat deze ook consistent toegepast wordt is een tweede. Daarom ontvangt u een huisstijlfiche of een volledig uitgewerkt brandbook.
Skinn Branding Agency - Opvolging
07.
Opvolging
We laten u niet in de kou staan!
Merken evolueren, en onze designers en strategen helpen u om steeds het juiste pad te kiezen. Skinn fungeert bovendien als trendwatcher en signaleert communicatieve opportuniteiten binnen uw sector. We trekken het merk-dna door in alle communicatiedragers en blijven steeds uw sparringpartner om zowel op strategisch als op uitvoerend vlak uw merk up-to-date te houden.
Skinn Branding Agency - Feedback
08.
Feedback
Elke dag beter worden
We zijn ambitieus en willen onszelf steeds verbeteren. Daarom evalueren we graag de skinn-aanpak samen met u. Zo kunnen we onze processen verbeteren en onze service steeds optimaliseren.